138- Şht. Tğm. Bilge Kağan SEYİRCİ Anma Töreni (10.08.2019)

138- Şht. Tğm. Bilge Kağan SEYİRCİ Anma Töreni (10.08.2019)

HABER TARİHİ:
1061 Kişi okudu

26 sene önce bugün 10 Ağustos 1993 tarihinde, operasyon dönüşü kullandığı helikopterin düşmesi sonucunda şehit olan devre arkadaşımız Şht. Kr. Plt. Tğm. Bilge Kağan SEYİRCİ'yi, Edirnekapı Şehitliğinde kabri başında andık. 

Törene şehidimizin ailesi ve devre arkadaşları katıldılar. Bilge Kağan hepimizce sevilen, iyi bir asker, iyi bir pilot, iyi bir eş, iyi bir evlat ve çok iyi bir arkadaştı. Şehitlik mertebesine ulaşarak rütbelerin en yükseğine erişmiş olsa da, yokluğu bizler ve Türk Silahlı Kuvvetleri için hep bir kayıp olacaktır. 

Şehidimizin aziz hatırasını yaşatmak için 26  Nisan 2019 tarihinde mezun olduğu İstanbul Rami Tantavi İlkokulunda Derneğimizce ismini taşıyan bir kütüphane yaptırılmıştır. Bu faaliyeti görmek için TIKLAYINIZ

Derneğimizin Öğrenci Bursu faaliyetleri kapsamında geçen öğretim yılında bir Tıp Fakültesi bir de Ebelik bölümü öğrencisine "Şehit Teğmen Bilge Kağan Seyirci Bursu" ismi altında 10 ay süre ile ayda 240 TL. karşılıksız burs verilmiştir. Bu sene de ayda 300 TL. karşılıksız burs verilmesi planlanmaktadır. 

Bu anlamlı faaliyetin planlama ve icrasında emek sarfeden Zekai KUTBAY ile Cihangir KOPARAN arkadaşlarımıza ve katılan tüm devre arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. 

Şehidimizin ruhu şâd, mekânı cennet olsun. 

Fotoğraflar için TIKLAYINIZ 



ÜYE GİRİŞİ