115- Şht. Tğm. Bilge Kağan SEYİRCİ Kütüphanesi (16.04.2019)

115- Şht. Tğm. Bilge Kağan SEYİRCİ Kütüphanesi (16.04.2019)

HABER TARİHİ:
1056 Kişi okudu

 

 

Bir kütüphane, bin hapishane kapatır. SENECA (MÖ. 4 - MS. 65)

Hayatta en gerçek yol gösterici bilimdir. ATATÜRK

1993 yılında kullandığı helikopterin düşmesi sonucunda şehit olan devre arkadaşımız Şht. Kr. Plt. Tğm. Bilge Kağan SEYİRCİ'nin aziz hatırasını yaşatmak için, mezun olduğu İstanbul Rami Tantavi İlkokulu'nda Derneğimizin katkılarıyla, şehidimizin ismini taşıyan bir kütüphane açılmıştır.

Kütüphane açılış törenine şehidimizin annesi Sayın Hanife SEYİRCİ, Eyüp Kaymakamı Sayın Abdullah DÖLEK, Eyüp Belediye Başkanı Sayın Deniz KÖKEN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat ÖĞÜTCÜ, devre arkadaşlarımız, veliler ve öğrenciler katılmışlardır. 

Kütüphanenin açılışı Hanife annemizin de katılımıyla hep birlikte yapılmıştır. Kütüphane, tüm katılanlar tarafından çok beğenilmiştir.  Açılışı müteakip, okul toplantı salonuna geçilmiş; burada Okul Müdürü, Belediye Başkanı ve İlçe Kaymakamı tarafından katılanlara birer konuşma yapılmıştır. Bütün konuşmacılar, eğitime olan katkılarından dolayı Derneğimize ve üyelerimize şükranlarını sunmuşlardır. Konuşmaları müteakip, Okul Müdürü tarafından Hanife annemize ve Derneğimize günün anısına birer şilt takdim edilmiştir. Daha sonra katılanlara ikram yapılmıştır.

Okuldaki törenden sonra, devre arkadaşlarımız Edirnekapı Şehitliğine giderek Bilge Kağan SEYİRCİ ve İsmail ÖZ şehit arkadaşlarımızın kabirlerini ziyaret etmişlerdir.

Bu anlamlı faaliyeti planlayan Yönetim Kurulu üyemiz Özkan İMAL'a, yerinde koordine ve icra eden dernek üyelerimiz Levent ÜÇPINAR ve Uygar YILMAZ'a, bizimle yakın işbirliği yapan Tantavi İlkokulu Yönetici ve öğretmenlerine ve faaliyete katılarak bize güç veren tüm devre arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. 

Faaliyet Fotoğrafları için TIKLAYINIZ

 

 



ÜYE GİRİŞİ