190

190

HABER TARİHİ:
1023 Kişi okudu

91 BULUŞMALARI

Dernek üyemiz Dr. Barbaros KON'un moderatörlüğünde, ZOOM uygulaması vasıtasıyla gerçekleştirilen "91 BULUŞMALARI"nın bu haftaki konuşmacısı, Başkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğr. Üyesi ve Yabancı Diler YO Müdürü Prof. Dr. Uğur GÜNGÖR. Aynı zamanda Derneğimizin de değerli bir üyesi olan Prof. Dr. Uğur GÜNGÖR ile bu akşam "MÜZAKERE" üzerinde konuştuk.

MÜZAKERE hem bir bilim hem de bir sanat. Müzakere tekniklerini iyi bilip doğru uyguladığımız taktirde, hem özel hayatımıza hem de iş hayatımıza çok olumlu katkıları var. Çünkü başarılı bir müzakere sürecinin kaybedeni yok.

Prof. Dr. Uğur GÜNGÖR arkadaşımız, kısıtlı sürede zamanı çok iyi kullanarak ve hayatın içinden ilginç örnekler vererek, müzakere hakkında hepimizde bir farkındalık yarattı. Temel müzakere teknikleri konusunda bizleri bilgilendirdi. Sunum sonrasında ise, katılımcılar interaktif şekilde soru ve düşüncelerini paylaştılar. Bu toplantıya katılan bütün arkadaşların, karşılaştıkları olaylara bundan böyle farklı bir pencereden bakacaklarına eminiz.

Bu güzel faaliyetin fikir babası ve başarılı  moderatörü Dr. Barbaros KON'a, konuşmacı Prof. Dr. Uğur GÜNGÖR'e ve katılan tüm devre arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. 

Faaliyet Sunusu için TIKLAYINIZ



ÜYE GİRİŞİ