96- Devre Yemeği (16.02.2019)

96- Devre Yemeği (16.02.2019)

HABER TARİHİ:
2290 Kişi okudu

2019 yılının ilk toplu yemeği için, devre arkadaşlarımız ve aillelerinden oluşan 130 kişilik bir grupla, 16 Şubat 2019 tarihinde KHO Maltepe Yerleşkesi Gazinosunda bir araya geldik. Şehir dışından da pek çok arkadaşımız yemeğimize katılarak bizi çok mutlu ettiler. 

Yemekten evvel misafirlere Yerleşke Komutanı Topçu Kd. Alb. Feridun İŞLER tarafından Maltepe Askeri Lisesi gezdirildi. Yıllar sonra okudukları dershaneleri, oturdukları sıraları, yattıkları koğuşları, yemek yedikleri masaları bir kez daha gören Maltepe Askeri Lisesi mezunu arkadaşlarımız buruk bir mutluluk yaşadılar. 

Dernek Başkanımızın hoş geldiniz konuşmasından sonra, aynı zamanda devre arkadaşımız olan KHO Maltepe Yerleşkesi Komutanı Topçu Alb. Feridun İŞLER'e, faaliyete  olan katkılarından dolayı Anı Plaketi takdim edildi. Fotoğraf için TIKLAYINIZ.

Devre arkadaşımız Aydoğan BİLGİÇ tarafından derneğimizde sergilenmek üzere hediye edilen orijinal 1991 yılı Silahlı Kuvvetler Ajandası, Dernek Başkanı tarafından teslim alındı. Bizim için önemi büyük olan bu ajanda, dernek merkezinde teşkil edeceğimiz anı köşesinde sergilenecektir. Fotoğraf için TIKLAYINIZ.

Artistik Buz Pateni minikler klasmanında şu anda Avrupa Birinciliği sıralamasına yükselmiş olan dernek üyemiz Soner Oran'ın kızı Masal ORAN'a Dernek Başkanı tarafından Üstün Başarı Ödülü takdim edildi. Fotoğraf için TIKLAYINIZ.

Bu yıl devre arkadaşlarımızın büyük çoğunluğunun 50 yaşına girmesi münasebetiyle, topluca 50. yaş pastası kesildi. Kesilen pasta evlatlarımıza ikram edildi. Umarız sağlık ve mutlulukla nice yaşları yine hep birlikte kutlarız. Fotoğraf için TIKLAYINIZ.

Büyük bir coşkuyla gerçekleşen yemeğimiz, danslar ve halkoyunları ile devam etti. Fakat gecenin bir başka sürprizi de kuşkusuz Harbiye'nin vaz geçilmez tatlarından olan samsa tatlısının, bu gecenin anısına ikram edilmesiydi. Fotoğraf için TIKLAYINIZ

Gecemiz Onuncu Yıl Marşı ve Harbiye Marşı'nın söylenmesi ile son buldu. 

Bu muhteşem gecenin hazırlanmasında büyük emek sarfeden Yönetim Kurulu Üyemiz Hüseyin SEVİNÇ'e, KHO Maltepe Yerleşke Komutanı Topçu Kd. Alb. Feridun İŞLER'e, gecemize renk katan ses sanatçımıza, enfes yemekleri hazırlayan aşçımıza ve yardımcılarına, hizmette kusur etmeyen gazino personeline, gecemize katılan tüm devre arkadaşlarımıza ve ailelerine sonsuz teşekkür ederiz. 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



ÜYE GİRİŞİ