77- Şehit Binbaşı Süleyman CAN Yaratıcı Fikirler Sınıfı (19.11.2018)

77- Şehit Binbaşı Süleyman CAN Yaratıcı Fikirler Sınıfı (19.11.2018)

HABER TARİHİ:
1171 Kişi okudu

19 Kasım 2008 tarihinde şehit olan devre arkadaşımız Jandarma Binbaşı Süleyman CAN'ın şehadetinin 10. yıldönümünde, mezun olduğu Menemen Kubilay İlkokulunda yaptırdığımız Robotik ve Kodlama Sınıfının açılışını yaptık. 

Robotik ve Kodlama Sınıfının ihtiyacı olan kodlama setleri, bilgisayar ve diğer eğitim malzemeleri Derneğimiz tarafından alınmıştır.  Okulda oluşturulacak kodlama takımları, ulusal veya uluslararası fuar ve yarışmalarda okullarını temsil edeceklerdir. Bu sınıfta çalışacak öğrencilerimizin yaratıcı fikirleri sayesinde, ülkemiz yazılım ve kodlama alanında diğer ülkelerle yarışır hale gelecektir.

Açılış töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan AKYÜZ, Okul Müdürü Dursun ÖZER ve Derneğimizin Yönetim Kurulu Üyesi E. Alb. Özkan İMAL konuklara birer konuşma yaptı. Ardından öğrencilerimizin işaret diliyle söylediği Kİtap isimli şarkıyı dinledik. Müteakiben Kütüphane ve Robotik Kodlama Sınıfının açılışı yapıldı. Açılışa şehidimizin kardeşi Engin CAN da katıldı. 

Bu anlamlı faaliyetin planlama ve koordinasyonunda bizimle yakın işbirliği yapan Okul Müdürü Dursun ÖZER'e, Müdür Yardımcısı Nihat YAŞAR'a, sınıfın boyanması ve düzenlenmesinde gönüllü olarak çalışan öğrenci velilerine, Robotik ve Kodlama Sınıfının oluşturulmasında gösterdikleri gayret için Candan KİLBUL ve Onur BEŞER öğretmenlerimize, kütüphanenin düzenlemesindeki emeği için Nazikter ERGENE öğretmenimize, bize çok değerli bilgi desteği sağlayan Karşıyaka Özel TAKEV İlkokulu Yönetimine, özellikle okul müdürü Çiçek AKSAÇ'a ve Fen Bilimleri Öğretmeni Çağrı KORBA'ya  çok teşekkür ederiz. 

Ayrıca açılış törenine katılan Garnizon Komutanı Topçu Alb. İbrahim Ethem ÇAĞCI'ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan AKYÜZ'e, velilerimize, törene gelen şehidimizin ilkokul arkadaşlarına ve devre arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. 

Fotoğraflar için TIKLAYINIZ

 



ÜYE GİRİŞİ