177- Teşekkür Belgeleri (23 Nisan 2020)

177- Teşekkür Belgeleri (23 Nisan 2020)

HABER TARİHİ:
666 Kişi okudu

Devre arkadaşımız ve dernek üyemiz Hak. Alb. Mehmet YÜZBAŞIOĞLU'nun çocukları Ezgi Su ve Efe Deniz ile arkadaşları Belinay ve Derin, Milli Egemenlik Haftası münasebetiyle bizimle her gün kısa tiyatral gösteriler paylaştılar. Bu yurtsever çocuklarımızın muhteşem performanslarını her gün dernek sitemizde ve sayfalarımızda paylaştık. Kendilerini tebrik ediyor, gençliğe ilham oldukları için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendilerine aşağıdaki teşekkür belgeleri gönderilmiştir. 

Sayın Ezgi Su YÜZBAŞIOĞLU,

          Büyük Millet Meclisimizin açılışının 100. yıldönümünde, kurucusu olduğunuz “BİR EFE BİR ABLA” isimli tiyatro grubunuzla, Milli Egemenlik Haftası boyunca her gün bir gösteri sergilediniz. Her bir gösteri, şanlı tarihimizin muhteşem bir sayfasına ışık tutmuş, milli bilincin gelişmesine büyük katkı sağlamış, ülkemizin kurucusu Ulu Önderimiz ATATÜRK’e olan sevgi ve hayranlığımızı çoğaltmıştır. İzleyicilerin büyük beğeni ve takdirini kazanan gösteriler, Derneğimizin internet sitesinde özel bir bölümde sergilenmeye devam edecektir.

          Bu faaliyetiniz bizleri hem çok mutlu etmiş, hem de ülkemizin geleceğine olan umutlarımızı artırmıştır. Bu nedenle sizi yürekten kutlar, bu başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.

 

Teşekkür Belgelerini görmek için TIKLAYINIZ



ÜYE GİRİŞİ