142- Şehit Ütğm. Efkan YILDIRIM Anma Töreni (22.09.2019)

142- Şehit Ütğm. Efkan YILDIRIM Anma Töreni (22.09.2019)

HABER TARİHİ:
1015 Kişi okudu

25 sene önce bugün vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan devre arkadaşımız Piyade Komando Üsteğmen Efkan YILDIRIM'ı kabri başında andık. 

Şehidimizin kabrine Dernek çiçeğimizi bıraktık, ruhuna dua okuduk, varlığımızla değerli anne babasına evlatları olarak destek olduk.

Şehidimizin mezun olduğu okulda, hem eğitime katkıda bulunacak hem de şehidimizin ismini yaşatacak bir bilim projesi yapılması için planlama çalışmalarımız devam etmektedir.

Geçtiğimiz öğretim yılında bir Matematik Öğretmenliği bir de Bilgisayar Mühendisliği öğrencisine şehidimizin adını taşıyan karşılıksız öğrenim bursu verilmiştir. Bu sene de burs verilmesi için planlama çalışmaları devam etmektedir. 

Bu anlamlı faaliyetin planlamasını yapan Yönetim Kurulu üyemiz Özkan İMAL'a, faaliyeti yerinde koordine ve icra eden dernek üyemiz Serdar BENGİER'e ve katılan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. 

Şehidimiz; hepimizin sevdiği çok iyi bir arkadaş, iyi bir evlat ve kahraman bir askerdi. Kaybını her zaman yüreğimizde hissedeceğiz.

Ruhu şâd, mekânı cennet olsun.

Faaliyet fotoğraflarını görmek için TIKLAYINIZ

 



ÜYE GİRİŞİ