137- Şehit Üsteğmen Oğuz TÜRÜDÜ Anma Töreni (04.08.2019)

137- Şehit Üsteğmen Oğuz TÜRÜDÜ Anma Töreni (04.08.2019)

HABER TARİHİ:
2466 Kişi okudu

Özel Kuvvetler Komutanlığında Tim Komutanı olarak görev yaparken, PKK Terör Örgütü mensuplarıyla girdiği çatışmada 1995 yılında şehit olan devre arkadaşımız Şehit Üsteğmen Oğuz TÜRÜDÜ'yü, şehadetinin 24. yıldönümünde Ankara Cebeci Askeri şehitliğindeki kabri başında andık. 

Anma törenine şehidimizin değerli ailesi, yakınları ve devre arkadaşlarımız katıldılar. Törende şehidimizin kabrine derneğimizin çiçeği bırakıldı, şehidimizin aziz ruhuna dua okundu. Müteakiben şehidimizin ailesi tarafından katılanlara tatlı ikramı yapıldı.

Şehidimizin aziz hatırasını sonsuza kadar yaşatmak ve O'nun sayesinde gelecek nesillere kalıcı bir eser bırakmak için, şehidimizin mezun olduğu Giresun Bulancak Barbaros İlkokulunda 12 Haziran 2019 tarihinde şehidmizin ismin taşıyan bir kütüphane açılmıştır. Bu faaliyeti görmek için TIKLAYINIZ

2018-2019 Öğretim Yılında, Derneğimizin Öğrenci Bursu faaliyetleri kapsamında Şehit Üsteğmen Oğuz TÜRÜDÜ Bursu ismi altında Tıp Fakültesinde okuyan başarılı bir öğrenciye ayda 240 TL. öğrenci bursu verilmiştir. 2019-2020 Öğretim Yılında da bursun devam ettirilmesi planlanmaktadır. 

Bu anlamlı faaliyetin planlamasını yapan Yönetim Kurulu Üyemiz Özkan İMAL'a, yerinde koordine ve icrasını yapan Derneğimizin Ankara Temsilcilerinden Sermet EROL'a ve katılan tüm devre arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Şehidimizin Ruhu Şad, Mekanı Cennet Olsun..

Faaliyet fotoğrafları için TIKLAYINIZ

 



ÜYE GİRİŞİ