126- ŞHT. HV. PLT. ÜSTEĞMEN TANER ALKALP KODLAMA ATÖLYESİ AÇILIŞI (11.06.2019)

126- ŞHT. HV. PLT. ÜSTEĞMEN TANER ALKALP KODLAMA ATÖLYESİ AÇILIŞI (11.06.2019)

HABER TARİHİ:
881 Kişi okudu

1997 Yılında PKK Terör Örgütüne karşı yürütülen bir operasyon esnasında İleri Hava Kontrolörü (İHK) olarak görev yaparken, içinde bulunduğu helikopterin füze ile düşürülmesi sonucunda şehit olan devre arkadaşımız Şht. Hv. Plt. Ütğm. Taner ALKAP'in aziz hatırasını yaşatmak için, mezun olduğu Balıkesir Karesi Ortaokulunda bügün bir Kodlama Atölyesi açılışı yaptık. Atölyeye şehidimizin ismi verildi. Bu atölyede, çocuklarımız bilgisayar yazılımı konusunda eğitim alacaklar ve ileriki yıllarda ülkemizin başarılı yazılımcıları ve mühendisleri olacaklar.

Açılışa Şehidimizin değerli ailesi, Karesi Kaymakamı Sayın Abdulkadir Demir, Merkez Komutanı P. Kd. Alb. Evren ÜNAL,  İlçe Milli Eğitim Müdürü, 1991'liler Derneği Yön. Krl. Üyesi Özkan İMAL, şehidimizin Karesi Ortaokulundan arkadaşları, öğrenci velileri, öğrenciler ve devre arkadaşlarımız katıldılar. 

Bu anlamlı faaliyetin planlama ve icrasında büyük emek sarfeden Yönetim Kurulu Üyemiz Özkan İMAL'a, devre arkadaşmız P. Kd. Alb. Evren ÜNAL'a, bizimle işbirliği yapan Karesi Ortaokulu Yönetimine ve faaliyete katılan tüm devre arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. 

Şehidimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun. 

Basında faaliyetle ilgili çıkan haber için TIKLAYINIZ

Faaliyet Fotoğrafları için TIKLAYINIZ

 



ÜYE GİRİŞİ