120- DUYURU

120- DUYURU

HABER TARİHİ:
649 Kişi okudu

Devre arkadaşımız Hâkim Kıdemli Albay Mehmet YÜZBAŞIOĞLU hakkında, bir Cumhuriyet Savcısı tarafından soruşturma başlatılmış olduğunu, basından üzüntü ve şaşkınlıkla öğrenmiş bulunuyoruz. 

Mehmet YÜZBAŞIOĞLU, kumpas davalarında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün hedefi haline gelmiş, haksız yere senelerce yargılandıktan sonra kumpasın çökmesi ve gerçeklerin ortaya çıkması ile beraat etmiş, onurlu bir Türk Hâkimidir. Aynı zamanda da Atatürk ve Türkiye sevdalısı kahraman bir Türk Subayıdır. 

FETÖ konusundaki uzmanlığı nedeniyle, 15 Temmuz hain kalkışmasını müteakip, önce Genelkurmay Başsavcısı daha sonra da “Kara Kuvvetleri Komutanlığı Hukuk Hizmetleri Başkanı” olarak görevlendirilmiştir. Burada da ülkesi ve milletinin bekası için ne yapılması gerekiyorsa onu yapmıştır.  

Biz devre arkadaşları olarak, Mehmet YÜZBAŞIOĞLU’nu yakından tanıyoruz. Türk Yargısına sonuna kadar güveniyoruz. Çağrıldığımız takdirde Yüce Türk Yargısı huzurunda, O’nun yukarıda saydığımız nitelikleri hakkında tanıklık etmeye hazırız. (1991 Devresi Harbiyeliler)



ÜYE GİRİŞİ