252- Şehit Şenol ŞENTÜRK Anma Töreni (26.03.2021)

252- Şehit Şenol ŞENTÜRK Anma Töreni (26.03.2021)

HABER TARİHİ:
539 Kişi okudu

Devre arkadaşımız P. Tğm. Şenol ŞENTÜRK'ü, 28 sene önce bugün, atış eğitimi esnasında görevi başındayken şehadete uğurlamıştık. Derneğimiz kurulduğundan bu yana üç senedir aksatmadan icra ettiğimiz anma törenini, Dünya çapındaki virüs salgını nedeniyle bu sene sınırlı sayıda katılımla gerçekleştirmek zorunda kaldık. Kabir anma törenine şehidimizin ailesi ve devre arkadaşlarımız katıldılar. Pandemi kurallarına dikkat ederek düzenlediğimiz törende şehit kardeşimizin ruhuna dua okuduk. Dernek çiçeğimizi kabrine bıraktık. Aziz hatırasını hep birlikte yad ettik.

Derneğimizin yardım faaliyetleri kapsamında, geçtiğimiz sene şehidimizin öğrenim gördüğü Bursa Gazi İlkokuluna ihtiyaç sahibi öğrenciler için 58 adet kaban gönderilmiştir. Bu sene okullar salgın nedeniyle kapalı olduğundan bu faaliyet icra edilememiştir. Önümüzdeki sene umarız okulların açılmasıyla birlikte yine öğrencilerimizle birlikte oluruz.  

Derneğimizin Öğrenci Bursu faaliyetleri kapsamında, ihtiyaç sahibi bir Tıp Fakültesi öğrencisine Şehit Şenol Şentürk Bursu ismi altında ayda 300 TL. karşılıksız burs verilmektedir. 

Bu anlamlı faaliyeti planlayan Derneğimiz Yönetim Kuruluna ve katılan bütün devre arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Şehidimizin Ruhu Şâd, Mekânı Cennet Olsun.

Faaliyet fotoğrafları için TIKLAYINIZ



ÜYE GİRİŞİ