226- 91 BULUŞMALARI (10.11.2020)

226- 91 BULUŞMALARI (10.11.2020)

HABER TARİHİ:
466 Kişi okudu

91 BULUŞMALARI

Atamızın ebediyete intikalinin 82. yıldönümünde "91 BULUŞMALARI"nın konusu, "Bir Dâhinin Dış Politika Yaklaşımı". Yönetici, Dr. Barbaros KON. Konuk konuşmacı, İstanbul Aydın Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü öğretim üyesi ve Diplomasi Araştırmaları Derneği Başkan Yardımcısı devre arkadaşımız Prof. Dr. Kutay KARACA.

Prof. Dr. Kutay KARACA, bize bir dâhinin on yıllarca sonrasını nasıl görebildiğini, milli gücümüzü en etkin şekilde kullanarak sadece ülkemizin dış politikasını değil, Dünya düzenini de nasıl şekillendirebildiğini somut olaylarla anlattı. Buluşmanın soru-cevap bölümünde ise katılımcılar güzel sorularla buluşmayı daha da verimli hale getirdiler.

"91 Buluşmaları"nın fikir babası ve başarılı yöneticisi Dr. Barbaros KON'a, değerli vaktini bize ayırarak çok kıymetli bilgiler veren Prof. Dr. Kutay KARACA'ya ve tüm katılımcılara çok teşekkür ederiz. 

Programın önemli bölümlerini tekrar izlemek için youtube kanalımızı TIKLAYINIZ

NOT: Paylaşımı beğenmeyi ve youtube kanalımıza abone olmayı lütfen unutmayalım. Abone düğmesinin yanındaki "zil" simgesini tıklarsanız, kanalımızda bundan sonra yayınlanacak videolar için de bildirim alabilirsiniz. 

 



ÜYE GİRİŞİ