268- KIYAFET KAMPANYASI (2021)

268- KIYAFET KAMPANYASI (2021)

HABER TARİHİ:
698 Kişi okudu

Derneğimiz, devre arkadaşlarımız arasında birlik ve beraberliğimizi daha da artırmak maksadıyla HARBİYE logolu giysiler tasarladı. Bu maksatla İzmir'de faaliyet gösteren ve yurt dışına ürün ihraç eden SONTEX Konfeksiyon San. ve Tic. A.Ş. ile anlaşma yapılmıştır. SONTEX A.Ş. planladığımız ürünleri neredeyse maliyetine üreterek bizimle çok değerli bir işbirliği yapmıştır. Ürün modelleri için TIKLAYINIZ.

Kıyafet kapmpanyasından toplam olarak 33.000,00 (otuzüçbin) TL. gelir elde edilmiştir. Yönetim Kurulumuzun 2021/5 sayılı kararı ile, elde edilen bu gelirin 5.000,00 (beşbin) TL.si Yüzbaşı Uğur KARAAVCI'nın SMA hastası altı aylık bebeği Deren'in resmi yardım kampanyasına üyelerimiz adına bağışlanmıştır. Ayrıca engelli çocuğu olan devre arkadaşlarımıza, evlatlarımızın özel eğitim ihtiyaçlarında kullanılmak üzere bir miktar para gönderilmiştir. Kalan para ise Derneğimizin öğrenci Burs Fonu'na aktarılmıştır. Halen Derneğimizce 23 ihtiyaç sahibi ve başarılı üniversite öğrencisine ayda 300,00 (üçyüz) TL. karşılıksız burs verilmektedir. Burs listesi için TIKLAYINIZ  

Bu anlamlı kampanyayı başarıyla yürüten Derneğimiz Yönetim Kuruluna, özellikle Yönetim Kurulu Üyemiz Serhat CEYLAN'a, bizimle çok değerli işbirliği yapan SONTEX A.Ş.'ye, faaliyetleri yerinde koordine eden firma personeli Sayın Ayşegül EUBANKS'a ve kampanyamıza katılarak Derneğimizle amaç birliği yapan üyelerimize çok teşekkür ederiz. 

Firmaya gönderilen teşekkür belgesi için TIKLAYINIZ

 



ÜYE GİRİŞİ