288- Şehit İbrahim ÇETİN Anma Töreni (08.10.2021)

288- Şehit İbrahim ÇETİN Anma Töreni (08.10.2021)

HABER TARİHİ:
628 Kişi okudu

Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında Komando Bölük Komutanı olarak görev yaparken, 08.10.1998 tarihinde Şemdinli kırsalında PKK Terör örgütü ile girdiği çatışmada vurularak şehit olan devre arkadaşımız Şehit P.Kd.Üsteğmen İbrahim ÇETİN'i, şehadetinin 23. yılında kabri başında andık.

Eskişehir Kanlıpınar Şehitliğindeki anma törenine şehidimizin ailesi ve Derneğimizi temsilen devre arkadaşımız Bülent KÜNİ katıldılar. Şehidimizin kabrine Dernek çiçeğimİzi bıraktık, ruhuna dua okuduk, aziz hatırasını yâd ettik.

18 Ocak 2018 tarihinde; şehidimizin mezun olduğu Eskişehir Orhangazi Ortaokulunda, şehidimizin adını taşıyan "Zeka Oyunları Atölyesi ve Destek Odası" açılmıştır. Bu faaliyeti görmek için TIKLAYINIZ

15 Kasım 2018 tarihinde; aynı okuldaki fiziksel engelli öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak maksadıyla bir Engelli Tuvaleti yaptırılmıştır. Bu faaliyeti görmek için TIKLAYINIZ

Okul yönetimi ile koordine edilerek, bu okuldaki ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere her yıl 60 adet kışlık kaban gönderilmektedir.

 "ŞEHİT ÜSTEĞMEN İBRAHİM ÇETİN BURSU" ismi altında başarılı ve ihtiyaç sahibi bir üniversite öğrencisine ayda 300 TL. karşılıksız öğrenci bursu verilmektedir. Bu yıl da burs verilmeye devam edilecektir.  

Bu anlamlı faaliyetlerin planlamasını yapan Yönetim Kuruluna ve kabir anma törenini yerinde icra eden Dernek üyemiz Bülent KUNi'ye çok teşekkür ederiz. 

ŞEHİDİMİZİN RUHU ŞÂD, MEKANI CENNET OLSUN. 

FAALİYET FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ



ÜYE GİRİŞİ