232- Öğrenci Bursu (29.11.2020)

232- Öğrenci Bursu (29.11.2020)

HABER TARİHİ:
717 Kişi okudu

ÖĞRENCİ BURSU SONUÇ DUYURUSU

Dernek Tüzüğünün 4/4 ve Burs Yönergesinin 5. maddesine istinaden, Yönetim Kurulunun 20 Ekim 2020 tarih ve 2020/12 sayılı kararı ile aşağıdaki listede bilgileri bulunan 23 öğrenciye, 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılında 10 ay süre ile (Eylül-Haziran) ayda 300 (üçyüz) TL. karşılıksız burs verilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

Her öğrencimiz, devremizin bir şehidi adına burs almaktadır. Öğrencilerimizin, şehitlerimizin uğrunda hayatlarını feda ettikleri yüce değerleri her koşulda koruyup yaşatacaklarını, ülkemizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün her zaman fikri takipçisi olacaklarını, bütün hayatları boyunca kendilerine aklı ve bilimi rehber edineceklerini, ülkemize ve insanımıza faydalı olmak için çok çalışacaklarını, akıl ve yasa dışı hiçbir oluşum içerisine girmeyeceklerini, ileride kendileri de yeterli imkânlara ulaştıklarında kendilerinden sonra gelen arkadaşlarına yardımcı olacaklarını umuyor ve bekliyoruz.

Derneğimizin “Burs Fonu”na maddi katkıda bulunan değerli üye ve takipçilerimize çok teşekkür ederiz. Derneğimizle yaptıkları bu çok değerli işbirliği için kendilerine Dernek Başkanımız tarafından imzalı bir teşekkür belgesi gönderilecektir. 

Burs Komisyonumuzda görev yapan Dernek üyelerimiz Arif AKSOY, Niyazi TOKEM ve Serhat CEYLAN'a komisyondaki çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Öğrencilerimize başarılı ve sağlıklı bir öğretim yılı dileriz.  (Dernek Yönetim Kurulu)

Bursiyer Listesi için TIKLAYINIZ

Bağışçı listesi için TIKLAYINIZ

Teşekkür Belgesi için TIKLAYINIZ



ÜYE GİRİŞİ