199

199

HABER TARİHİ:
482 Kişi okudu

91 BULUŞMALARI

Dernek üyemiz Dr. Barbaros KON'un moderatörlüğünde, ZOOM uygulaması vasıtasıyla gerçekleştirilen "91 BULUŞMALARI"nın Temmuz ayındaki ilk konuşmacısı Dernek üyemiz Araştırmacı Yazar Cengiz YARDIM. "ZANNETMEK VE İNANMAK - ZAN DİNİ" isimli konunun ele alındığı buluşmaya 38 devre arkadaşımız katıldı. 

Geleneksel din anlayışına Kuran penceresinden bakan; zan ile değil bilerek ve emin olarak Yaratıcı'ya ulaşan, başkalarının inandığı gibi değil, kendi inandığımız gibi yaşamanın önemini vurgulayan; herkesin kendi izdüşümünü Yaratıcı'nın delillerinden bulabileceğini ortaya koyan; hepimiz açısından çok ufuk açıcı bir toplantı oldu. Tabii ki bütün bunlar Cengiz YARDIM'ın etimolojik araştırmaları sonucunda ortaya çıkan kendi özgün düşünceleri. Yazarın da özellikle belirttiği gibi, herkes hayattaki kendi izdüşümünü yine kendisi bulacak. 

Yazarın bugüne kadar yazmış olduğu dört adet kitabı mevcuttur. Bunları internet sitemizin BİZİMKİLER - KİTAP bölümünde bulabilir, Tanrının Oku ve Yağmurun İzdüşümü isimli son iki kitabını sitemizin üzerinden kolayca satın alabilirsiniz. BİZİMKİLER bölümüne gitmek için TIKLAYINIZ

Arkadaşımızın yeni çıkarmaya başladığı UFUKLARIN İZDÜŞÜMÜ isimli e-derginin Temmuz 2020 sayısı için TIKLAYINIZ

Bu güzel faaliyetin fikir babası ve öncüsü Dr. Barbaros KON'a, konuşmacı Cengiz YARDIM'a ve katılan tüm devre arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. 



ÜYE GİRİŞİ